Voor wie?

In therapie gaan kan een heel natuurlijke stap zijn in persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt zo’n stap nemen na een ingrijpende gebeurtenis. Ook als je verder wilt groeien door jezelf op een dieper niveau te leren kennen, is therapie een goede keuze die kan leiden tot meer vrijheid, ontspanning, spontaniteit en levenslust in het hier en nu.

Je kunt dus zo’n stap nemen op het moment dat het leven je uitdaagt met ingrijpende gebeurtenissen zoals overlijden, ziekte, scheiding, burn-out of ontslag. Maar ook bij minder ingrijpende gebeurtenissen, gewoon in het leven van alledag, kun je het gevoel hebben dat het leven je te veel uitdaagt en dat je manier van reageren op die uitdagingen je in de weg begint te zitten. 

Wellicht ben je je ervan bewust dat je gebruikelijke manier van reageren je uit je kracht haalt, maakt dat je over je grenzen gaat, onrust veroorzaakt, echt contact belemmert, de voor jou goede keuzes verhindert, je in conflictsituaties doet belanden of simpelweg levensvreugde in de weg staat. Je wilt dit graag veranderen. Je wilt weten wat je beweegt en zicht krijgen op je gewoontepatronen en blokkades. Ze op een dieper niveau leren kennen en transformeren, waardoor je meer in het hier en nu kunt zijn. Vrij, ontspannen en in contact met je spontaniteit en levenslust. 

Kortom je wilt graag een stap zetten, duurzaam en met diepgang. Je zoekt hiervoor professionele begeleiding in een warme, rustige en veilige omgeving. Een omgeving waar met respect en oprechte aandacht, voor jou en jouw verhaal, mag zijn wat er is. Als dat je volgende stap is, dan ben ik er graag voor je.

 “Tussen stimulus en respons is een ruimte. In die ruimte ligt onze kracht om onze reactie te kiezen. In ons antwoord ligt onze groei en onze vrijheid.” Viktor Frankl